Лъжливи охранителни камери спират крадци


По време на икономическа криза и несигурност, когато престъпността се увеличава, безработицата расте е добре да помислим за сигурността в дома, офиса и на общественото място. Но, ако не сме в състояние да инвестираме в реална система за видео наблюдение?

При нашето проучване се оказа, че има фалшиви камери захранвани от батерии, които по нищо не се различават от истинските и няма нищо фалшиво във външния им вид.
Някои от тези камери разполагат със сензор за движение, светлинна индикация, която заблуждава за техния реализъм. Когато движещ се обект попадне в полезрението, тя се включва, започва да мига червен индикатор и да следи движението, все едно снима. Привлича по лесно погледа и заблуждава за защитна система за видео наблюдение.

Възможни приложения:

– Великолепна за разполагане в близост до щандове с дребни предмети, паркинги и гаражи, жилищни входове, проходи и коридори, тавани, гаражи, вили, вилни имоти, тези камери дават илюзията за скъпа система за видео наблюдение.

– Добро решение за монтаж при наличие на действително видео наблюдение.

Лъжливите камерите за сигурност са с нисък разход, ако не сме в състояние да инвестираме парите в реалната система за видео наблюдение, това е добро решение. Въпреки, че тези камери няма да хванат престъпник, проучвания показват, че само наличието на охранителни камери би предотвратило престъпления, като грабежи, кражби и вандализъм. Последният избор е ваш.

Видео:

Реклама: За монтаж