Пречистване на лимфата


lymphМного е важна вътрешната чистота и особено чистотата на вътрешната течна среда на лимфосистемата. За пречистване на лимфата можете да използвате метода на доктор Уокер.

Направете смес от 900 грама сок от грейпфрут, 900 грама портокалов сок, 200 грама лимонов сок, 2 литра снежна вода — дозата е за един ден.

Сутринта направете клизма и изпийте 100 грама вода, в която е разтворена една супена лъжица глауберова сол. Добре е ако след това се затоплите под душ или в сауна. Ще започне голяма загуба на влага — чрез изпражненията, урината, обилното изпотяване. През всеки половин час изпивайте по 100 грама от приготвената смес, докато не изпиете цялото количество от 4 литра.

Пречистването на лимфата правете три дни подред, без да се храните е каквото и да било, освен със сместа от сокове и снежна вода.

След като направите постепенно пречистване на тялото, започвайте смело добър режим от физически натоварвания — тичане, каляване, гимнастика, др. Не се страхувайте от усложнения. Та нали от предишния човек е останало само името и природния проект, генният код за формиране на тялото.

Горепосочената схема за пречистване ще възвърне на тялото ви естествеността, вътрешната чистота, здравето, ще изгради човешката красота и ясния разум. Вярвайте в природните възможности за изцеляване, отнасяйте се с любов към тялото си и се откажете в името на светлия Разум — от мързела, от излишествата в храната и течностите, и от унилия порочен кръг от болести на невежеството.