Любовна тактика


Посвещение и благодарност

На Чарлз и Алойс Макнайт, чиято любов един към друг ни показа пътя; на Руди Шур, без чието доверие това послание на надеждата никога нямаше да получи такава широка популярност и преди Всичко на Господ, който е истинският и върховен източник на Всяка любов.
Не е ли ирония, че въпреки техническата и технологична революция, извършена през XX Век, днес хората са също толкова безсилни В търсенето на истинската любов, както и преди хилядолетия? Обществото е пълно с индивиди, които завинаги са се простили с идеалистичните мечти за задоволяване на романтичните им потребности. Почти природен закон е, че този, когото Вие Желаете, не ви отвръща с Взаимност, докато онези, които се интересуват от вас, са просто неспособни да пробудят  някакви  чувства у вас!
Любовта трепти като звезда на хоризонта, но си остава недостижима.Мнозина са се отказали, отчаяни, че нищо не е В състояние да промени безрадостната им, лишена от любов, съдба.
Те просто битуват В един Живот, съпътстван от блянове по любовта, която, уви!, никога не им се е отдало да изживеят истински. Сигурно и Вие самите сте изпитвали подобно чувство на безнадеждност! Ако това е така, то тази книга е отговор на вашия зов за помощ.
„Любовна тактика“ ще ви убеди, че не бива да се отчайвате. Любовта не е просто резултат на случайна среща или предопределение на съдбата. Вярвате или не, но любовта е предсказуем човешки отклик] Тя е резултат от задоволяването на ключови психологически потребности. Наистина, понякога любовта идва случайно. Но дори и в тези случаи, връзките се подчиняват на принципите на романтичното поведение, изведени в тази книга! Всеки, който предпочете съзнателното съблюдаване на тези любовни правила по един интелигентен начин, не би прекарал Живота си без любов! Романсът, който предстои да изживеете, изисква единствено да осъзнаете способността си да променяте и да влияете на емоционалните настроения, отношения и поведение на хората около вас чрез доказани психологически
техники. Не става дума да се възползвате от слабостта на някого, а стратегически да вложите малко здрав разум в общуването! Вероятно ще се съгласите, че би било невъзможно да включим всички известни стратегии, техники и съвети, които вероятно биха могли да ви послужат при спечелването на този, когото харесвате. „Любовна тактика“ ви дава основната а от която можете да изведете свое собствено решение за конкретната ситуация. Докато четете книгата, ще откриете, че ставате по-ентусиазирани, уверени и нетърпеливи да се срещате с хора и да се опитате да спечелите човека на вашите мечти.От многото уроци, които ще научите в Любовна тактика“, най-важно е да запомните истината, че спечелването на голямата любов не означава да седите и да чакате принца или принцесата да се появят като с магическа пръчица.
Трябва сами да откриете Желания човек сред морето от хора, а след това да спечелите любовта му,спазвайки познатите принципи на романтичното човешко поведение.Да, вие сте в състояние да спечелите Желания човек?’ Не бива да се задоволявате с нещо по-малко! Мечтата предстои да се сбъдне! Просто е въпрос на психология. „Любовна тактика“, ще ви разкрие тайните на науката за човешкото поведение и неговото проявление В любовта и романса и ще ви помогне да спечелите човека, когото харесвате!

Въведение: Основна стратегия

Основната стратегия на „Любовна тактика“ е проста.Тя е изградена върху разбирането, че романтичната любов включва: 1. Приятелство; 2. Уважение и 3. Страст.Любовта угасва, ако дори само един от тези компоненти липсва.
Най-сигурният начин да спечелите този, когото харесвате, е да знаете как да пробудите у него тези чувства.

КЪЩА НА ЛЮБОВТА

Можем да сравним любовната връзка с дом. Той представлява приятно и уютно място, докато е поддържан и цял.
Нямате причини да го напуснете, след като имате покрив над главата си и разполагате с всички удобства.
Но какво би станало, ако се приберете вечер и установите, че покривът се е срутил? Ами ако същото се случи със стените или с пода? Разбира се, веднага ще потърсите нова къща НЕЩО МИ ЛИПСВА, НО КАКВО ЛИ?
Понякога, от отчаяние, човек действа прибързано и необмислено, задоволявайки непосредствените си емоционални потребности. Но ако конкретната ситуация не го удовлетворява, рано ти късно той ще осъзнае грешката си и ще предприеме нещо.
Страст УФ, УЖАСНО ТЯСНО! ДА БЯГАМ ОТТУК

ПУСТА КЪЩА

Защо любовта умира? В повечето случаи причината се крие В отсъствието на някой от трите съществени компонента, споменати по-горе Те са задължително условие за едно истинско романтично преживяване. Както една къща е недовършена без покрив, стени или под, така една любовна връзка е непълноценна и мимолетна без приятелство, уважение и страст Ако само един от тези компоненти липсва, партньорът би се почувствал неудовлетворен, дори измамен! Любовната връзка ще се окаже с толкова „неочакван край“, колкото ако седнете на трикрако столче и установите – уви, твърде късно! – че единият крак липсва!
Следователно, основната стратегия да спечелите и да задържите любимия човек е да заложите на приятелството, уважението и страстта в отношенията си с него. Ще изживеете истинската любов само ако и трите компонента са налице!

ПРИЯТЕЛСТВО

Преди да спечелите обичта на някого, трябва да се сближите с него.На пръв поглед всичко изглежда лесно постижимо, но дали е така?Истинското приятелство отговаря на нашите най-съкровени емоционални потребности.Един мъдрец нарекъл приятеля „човек, пред когото можеш да разсъждаваш на глас“.Ако се замислим над тези думи, ще се запитаме кои всъщност са наши приятели?За да се сприятелите с някого, трябва да откликнете на неговите емоционални потребности.

А това означава да проявите:

1.Внимание. покажете му, че чувствате и осъзнавате ясно неговото присъствие.

2.Разбиране. Признаването на съществуването му съвсем не е достатъчно.Накарайте го да повярва, че споделяте чувствата и разбиранията му за света.

3. Приемане. Засвидетелствайте своето приятелство, дори ако от време на време неговото поведение ви смущава.

4. Признание. Възхищавайте се открито на качествата, които притежава.

5. Обич. Не пропускайте да го уверите в специалните чувства, които изпитвате към него. За да ги изразите, понякога е необходимо само едно докосване.
Удовлетворите ли основните му емоционални потребности, пътят към щастието е открит В отговор, обектът на вашите чувства подсъзнателно ще развие емоционална зависимост спрямо вас. Тя е от съществено значение за всяка романтична връзка.
Но не забравяйте – за да го насърчите да ви разкрие сърцето си, трябва да спечелите доверието му.

Правило на поведение №1:

Хората подсъзнателно стават зависими от онези, които удовлетворяват техните емоционални  потребности
Първата задача на „Любовна тактика“ е да разкрие по какъв начин можете да отговорите на естествената потребност от приятелство на онзи, когото харесвате. А също и как да направите това по-добре от всеки друг Разнообразните техники, описани в книгата, ще ви помогнат лесно да го постигнете.

Съдържание: