Хороскоп на Козирога за 2012


ПЪРВА ДЕКАДА (22.12.-31.12.) (Козирог)

Хороскоп на Козирога за 2012Търпение, дисциплина, плавен растеж – все понятия, които не ви стряскат. Наясно сте, че за трайното осъществяване на всяка една цел е нужно време. Заложете на тези ценни качества и през 2012 година ще видите успешния завършек на своите начинания. И сами ще усетите ползата в предоставените възможности. Финансов успех, печалба, голяма придобивка. Или успешен бизнес, престижна и високоплатена длъжност. А може с почуда да откриете у себе си способности, за които досега не сте подозирали. Промени има и в интимния живот и особено в дългите съюзи. Но тук съветът е да не повтаряте старите грешки. Успеете ли, ще бъдете избавени от разочарования и изпитания.

ЯНУАРИ

Промени в интимния Живот и службата на Козирога

Идва преломният момент, който за едни е радостен и щастлив, а за други слага край и освобождаване от илюзиите. Във всеки случай едно е сигурно – попадате във водовъртежа от интимни, професионални или имуществени промени. Ще успеете, ако имате ясна концепция и стратегически цели. И не се плашете от новото, то винаги е преизпълнено с възможности. Бъдете практични и не се впускайте в спекулации. В противен случай ядовете ще останат за ваша сметка. Ако не отстъпвате от своите принципи, скоро ще имате възможност да осъществите целите си. Не се инатете и се опитайте да забравите поне за известно време своите проблеми. После решението само ще дойде при вас.

ФЕВРУАРИ

Нови nepcnekmuви и по-високи доходи (Козирог)

През февруари се доверете на усета си за намиране на добри делови партньори, на изключителния си нюх към всичко, което може да донесе пари. Вашата гъвкавост и кон-тактност ще позволят да се договорите с когото и да било. Залогът наистина си заслужава, защото разкрива сигурни и трайни перспективи, по-високи доходи и повече увереност в утрешния ден. Имайте едно наум, ще има промяна в първоначалните очаквания, действайте в крачка с новите условия. А те са колкото благоприятни, толкова и напрягащи. Така че, ако сте готови да вложите всичко от себе си, успехът е ваш. За някои най-важните неща са домът и промените сред близки хора. Други се вълнуват от отдавна замислено пътуване.

МАРТ

Разочарования в любовта (Козирог)

Ето го месеца на промените. Само че( докато за едни новостите са отдавна чакани и желани, други може да загубят равновесие. И в двата случая бързо ще се уверите пробивате в нова посока, дори и за момента да изглежда стряскаща и без изход. Повярвайте, пред вас се разкрива мащабна перспектива, излизаща извън рамките на конкретни очаквания и планове. Може да е за работата, може да е в личния живот или просто във връзка с онова, което ви вълнува най-много. Дано ви се разминат разочарованията в любовта. Тук принципът е „Каквото почукало – такова се обадило“. Нека балансът между емоциите и разума е в основата на всичките ви действия и начинания.

АПРИЛ
Нова любов u сбъднати мечти (Козирог)

Каквито и да са целите и намеренията ви, през април ще се осъществят по-лесно, отколкото сте предполагали. Не само ще се справите, но може да встъпите в нова сфера или дейност. Или да се освободите от проточили се проблеми и омръзнали ви задължения. Стремежите на едни обхващат работата, за други домът и имотите се оказват най-важни, трети се вълнуват от партньорство или съдружие. Хубавите промени са в ход, а събитията настъпват в най-скоро време. Интересна е ситуацията и в любовта. Ако става дума за нова връзка, покажете своя интерес и не крийте чувствата си. Може да е любовта, променяща целия ви живот, или осъществена бленувана мечта.

МАЙ

Съревнования и спорове  с любимия (Козирог)

На пръв поглед всичко е наред, но не са изключени неочаквани обрати. Затова проявете гъвкавост и си дайте точна сметка с какво и защо сте се захванали. От това зависи поведението ви в бъдеще и политиката, която да следвате. Прекомерно завишени очаквания, надце-няване на силите и възможностите и нереалистични планове са нещата, от които следва да се пазите. А в лю-бовта оставете стремежа да  сте първи на всяка цена. Постоянното съревнование и неспирните спорове застрашават връзката. Най-хубави се оказват придобивките, домашните новости и промените сред близки хора. А може да е отдавна чакано събитие или осъществяване на отколешна мечта.

ЮНИ

Добри nepcnekmuви в работата (Козирог)

Концентрирани сте върху нещо и намисленото явно е от голямо значение. Щом имате толкова силна мотивация, започвайте началните действия. Перспективите са многообещаващи. Затова бъдете открити за всичко, което срещнете по пътя си, и не изпускайте от поглед даже и най-дребните детайли. Става дума за работата. А може най-сетне да се освобождавате от стари проблеми и омръзнали ви задължения. Важното е, че нещата, макар и бавно, вървят към по-добро. Само че ходът на интимните дела зависи от това доколко сте склонни на компромиси. Ако встъпвате в нова връзка, внимавайте да не приспите разсъдъка си със сладки мечтания.

ЮЛИ
Напрегнати моменти в службата (Козирог)

През юли нещата при вас не са еднозначни. Има и хубави, има и напрягащи моменти. Едни се чувстват затормозени във връзка с работата си, но засега се налага да потиснат темперамента си и да се съобразяват с действащите условия. Вълненията на други се свързват с атмосферата в постоянното партньорство. Прекалено дълго сте считали своето положение за стабилно и безопасно, но имайте едно наум, стар конфликт заплашва да избухне с нова сила. Ситуацията наистина е деликатна. Дано сте избрали това време за почивка, за да може далече от грижите на делника да се заредите с нови сили и да изберете бъдещата си стратегия. Пътуване ви зарежда с впечатления.

АВГУСТ
Предложение за брак и сватба (Козирог)

Всичко е във ваши ръце, така че се постарайте да планирате начинанията за по-големи периоди от време. Още повече че сегашните действия полагат основа за бъдещето – далечното, а може би и по-близкото. Става дума основно за личните неща. В работата също ситуацията е под контрол и изненади не се предвиждат. Чарът ви е неустоим, едва ли ще останете незабелязани в любовта. Но играете ли си с огъня, последствията остават за ваша сметка. Онези от вас, които вече са открили и своите потребности, и своя човек, се готвят за по-сериозна стъпка. Предложение за брак, дълго подготвяна сватба или възможност за общо съжителство.

СЕПТЕМВРИ
В работата – успешна u изгодна сделка (Козирог)

Не се бавете, използвайте потенциала си и проявете инициатива. В зависимост от интересите може да напреднете в службата, да решите сложна задача, да направите успешна сделка, да сключите изгодно споразумение или да увеличите приходите си. От вас се искат само хладнокръвие и трезва преценка. Подхождайте към работата балансирано с равномерно темпо. Действащите условия са благоприятни, никой не ви пришпорва, така че с лекота ще постигнете желаните резултати. И в личните взаимоотношения можете да се надявате на надеждност и постоянство. Но в любовта оставете стремежа да сте първи на всяка цена. Постоянното съревнование и неспирните спорове застрашават връзката.

ОКТОМВРИ
Обтегнати отношения -с шефове и колеги (Козирог)

През октомври обаче не изпреварвайте събитията. Оставете време нещата да узреят по естествен начин. Отстоявайте твърдо финансовите и материалните си интереси. Бъдете практични, не се впускайте в никакви спекулации, даже и да изглеждат твърде примамливи. Рисковете са неоправдани. Запазете дистанция, за да получите колкото се може по-реална представа за нещата. Това ще помогне да уточните, а не е изключено и да промените стратегията. И имайте едно наум, атмосферата на работното място е напрегната, а отношенията с шефове и колеги – обтегнати. Някои са влюбени до забрава, но пробуждането може да се окаже болезнено.

НОЕМВРИ
Конфликти в любовния живот (Козирог)

Ако сте готови да отдадете цялата си сила, за да постигнете желаното, нещата със сигурност ще се получат. Разкрива се възможност да напреднете в бизнеса, да блеснете с умения в службата, да се изявите там, където досега е било невъзможно. Само ви е необходима повечеубеденост в правилността и надеждността на начинанията и успехът е ваш. И за любовта настъпва период на душевна топлина и сърдечност, чувствени радости и като цяло щастие и удовлетворение. За някои точно сега е щастливият момент на новото и несравнимо с нищо досега запознанство. Но в дългите и поизхабени от времето съюзи конфликтите се задълбочават.

ДЕКЕМВРИ
Големи покупки и придобивка на имоти (Козирог)

Достигнали сте до важен момент, така че не се спотайвайте пред препятствията, а смело вървете напред. Едни сменят работата, за други се очертава нещо ново и перспективно в досегашната им дейност, при трети промените обхващат личния живот. Има и големи покупки, размяна или придобиване на имоти и хубави домашни събития. Налице са новости и в интимния живот, но тук нещата са много деликатни. Или е дошло времето на раздялата, или настъпва часът на пламенната любов. В дълбините на своето същество вече знаете как да постъпите. Само не бързайте, в нужното време вътрешният ви глас ще подскаже какво и как да направите.